Ennen lounasta meinasin iloisena kirjoittaa siitä kuinka hyvältä eiliset treenit tuntuivat; peli sujui hyvin, paikat toimivat, ja treenien loppuessa tuntui siltä että olisi voinut jatkaa vaikka vielä puolen tunnin ajan (hallissa oli myös ihanan viileää). Vaikka nukuinkin viime yönä melko huonosti kuutisen tuntia, jatkui hyvä fiilis vielä aamupäivänkin, kunnes kävin syömässä pari tuntia sitten. Aargh, tuntui kuin kaikki veri olisi kirvonnut jäsenistä vatsaan, jättäen jälkeensä kireät, voimattomat lihakset ja muuttaen olon aivan yht'äkkiä erittäin väsyneeksi ja hermostuneeksi. Meinasin siis nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Äsken huomasin myös että Suomen synkkään doping lähi-historiaan kirjoitettiin jälleen uusi luku, kuulantyöntäjä Ville Tiisanojan jäädessä kiinni äijähormoonin liian suurista pitoisuuksista. Eihän nyt äijäindeksiä voi parantaa kemiallisesti, siinähän menee katu-uskottavuus samalla! Kummalista on muuten myös se että suomalaisen käyttäessä kiellettyjä aineita, niiden vaikutus ei näy tuloksissa, ainoastaan testituloksissa...

          **********************************************************

Kylläpäs muuten tänä syksynä alkaa paljon uusia tv-sarjoja, eilen siis alkoi Big Brotherin ns. toinen tuleminen. Viime syksynä en sitä aikonut katsoa, mutta jäin kuitenkin koukkuun ehkä jollain neljännellä viikolla. Eilisestä avausjaksosta näin vain osan, mutta siitäkin pystyi toteamaan että porukka oli cast:attu selkeästi vain kännissä tapahtuvaa sekoilua ja kismailua varten... Saa nähdä toimiiko konsepti enää tällä kertaa, mutta olen niin helppo, jäämään koukkuun siis. Tänään alkava Rome sarja herättää myös mielenkiintoa. Ei siksi että se lienee kaikkien aikojen kallein sarja, vaan siksi että pidän paljon historiasta, ja erityisesti historiallisista dokumenteista ja tv-sarjoista. Monta muutakin uutta mielenkiintoista tai ainakin hyvin markkinoitua sarjaa on tulossa, mutta kuten sivun reunasta voi havaita minulla on jo nyt ihan tarpeeksi sarjoja seurattavana, joten yritän pitää tiukaa linjaa uusien tulokkaiden kanssa, päivässä ei muuten yksinkertaisesti tunnit riitä.