Siis kuten eilen jo uhkasin, kävin illalla vetämässä 40 minuutin sauvakävelylenkin. Yritin livahtaa vaivihkaa rapusta ulos kepit kädessä, mutta epäonnistuin pahoin, vastaan tuli yläkerran naapuri ja pihanaapuri, molemmat miehiä... Jos katu-uskottavuuteni oli jo katkolla, samalla äijä-indeksini putosi pakkasen puolelle ( tiedättehän että on joitain tekoja joissa menettää katu-uskottavuuttaan, mutta samalla äijä-indeksi saattaa nousta, kuten julkisilla paikoilla esiintyminen, esim. alastomana...)  No kuitenkin, kepittely oli melko virkistävää, ja sai minut uskomaan että siitä olisi hyötyä niska/hartia-probleemeihin, ja myöskin aamulla tuntui että pahasti happoontuneet lihakset tiistain treenien jäljiltä olisivat lähes palautuneet normaaliin olotilaan. Which was nice.

Ja taas on uskomatonta kyllä perjantai, ja huomenna pelaan siis sählyä jo heti aamusta ja illalla hoidan tyttäriämme vaimoni ollessa kavereidensa tupla kolmekymppisillä. Minullakin olisi ollut parit kyseiset juhlat samaan aikaan, mutta koska nyt tuntuu olevan joka viikonloppu jotain häppeninkiä, tein oman ratkaisun ja jäin mieluummin kotiin. On myös mahdollista että pelit jatkuu sunnuntai-aamuna, mitä tuskin kukaan joukkueestamme toivoisi...

Ja perinteinen perjantai leffa-lainaus elokuvasta Matrix:

"I'd like to share a revelation that I've had during my time here. It came to me when I tried to classify your species and I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment but you humans do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. Human beings are a disease, a cancer of this planet. You're a plague and we are the cure".

Tästä pohdiskelusta saamme kiittää Agent Smithiä a.k.a. Hugo Weaving:iä, joka tunnetaan myös roolistaan Elrondina elokuvassa Taru Sormusten Herrasta.

Hyvää viikonloppua kaikille ihmisille ja muille viruksille!